ASIAN & SUSHI EXPRESS - TANUKI

ASIAN & SUSHI EXPRESS - TANUKI Kwaliteit & pure ingrediënten staan centraal bij ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asian & Sushi Express - Tanuki. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:55 Beleving verpest, zo blij ik was voor de bestelling zo teleurgesteld en woedend was ik na de bestelling. Gebakken spek lekker alleen 50% te weinig en de meegegeven noedels daar zal ik me als bedrijfseigenaar diep voor schamen. Zo ranzige kleffe brr
10 mei 2022 om 20:39 Eten was er eerder dan werd aangegeven, was allemaal lekker
24 apr 2022 om 7:03 Heerlijk gegeten! De menu’s zijn echt aan te raden. Je krijgt meer dan genoeg, maar het allerbelangrijkste: het is super vers!
21 apr 2022 om 22:25 Delivery message said 31 min, so I went out to take my dog for a quick walk (15min) when I got called. I was about to get back in my street, but the guy said no and that he was leaving. Luckily I intercepted him on his way... Very rude altogether.
19 apr 2022 om 23:07 Porties waren aan de kleine kant qua prijs....maar het eten was super lekker!!!
18 apr 2022 om 20:25 weer helemaal geweldig.
16 apr 2022 om 13:16 Erg lekker !
9 apr 2022 om 1:35 Gewoon prima
3 apr 2022 om 13:26 Heerlijk! Bezorger was wel laat.
1 apr 2022 om 21:23 Absolutely delicious!
29 mrt 2022 om 20:04 Het eten hier is eigenlijk te lekker om thuis te laten bezorgen. Fantastisch!!!
25 mrt 2022 om 10:38 erg lekker en snel bezorgd.